T.T.I. Tyre Trading International
Enjoy our passion

1932

Oprichting van’t Hof olie-
en banden in Klaaswaal

1948

De Hofka fabriek in Klaaswaal
wordt geopend

1988

Peter van’t Hof start T.T.I.
Tyre Trading International

2006

Overname T.T.I. door Peter-Alexander van’t Hof

Wie zijn wij

Tyre Trading International (T.T.I.), opgericht in 1988, is een internationale bandengroothandel in autobanden, SUV / 4×4 banden, bestelwagenbanden en vrachtwagenbanden. T.T.I. biedt een 24-uurs service naar zijn klanten in de Benelux en Noord-Duitsland vanuit het eigen magazijn in Numansdorp en de twee andere bedrijven: van Aalderen Twen-Tyre in Nederland en Reifen Kraft werk GmbH in het Ruhrgebied in Duitsland.

T.T.I. is een bedrijf dat staat voor toewijding en passie en de wil om verder te groeien in alle segmenten binnen het bedrijf en de business. Daar zijn we trots op!

Efficiënt in logistiek

De logistieke afwikkeling vind plaats vanuit ons magazijn. De orderstroom kan snel en efficiënt worden afgehandeld omdat wij werken met een “semi-automatisch” lopende band systeem. De orders die wij ontvangen worden in de Benelux binnen 24 uur uitgeleverd bij onze klanten. Mede omdat wij samen werken met betrouwbare transporteurs als DPD en Steenbergen kunnen wij dit realiseren.

Het verkoopteam van T.T.I. Tyre Trading International houdt zich bezig met onze klanten in binnen- en buitenland. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die bereid zijn om bij ons aan te sluiten en die mee willen groeien met ons bedrijf.

Logistiek

Internationale bandengroothandel T.T.I. Tyre Trading International beschikt over een eigen voorraad van zo’n 175.000 banden. Onze magazijnen zijn voorzien van een semi-automatisch lopende band systeem. Hierdoor zijn wij in staat onze orderstroom sneller en efficiënter te verwerken en onze service naar onze klanten te verhogen.