Scherpe prijzen, snelle levering en optimale service

Welkom bij bandengroothandel TTI Tyre trading

Bent u op zoek naar autobanden, SUV-banden, 4X4-banden, bestelwagenbanden, oldtimerbanden of motorbanden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Ons uitgebreide internationale netwerk verzekert u namelijk van scherpe prijzen en een snelle beschikbaarheid. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

Eenvoudig bestellen

Onze webshop is gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar. En uiteraard 24/7 geopend.

Scherpe prijzen

Profiteer ook. Door grote volumes in te kopen realiseren wij zeer scherpe prijzen.

Snelle levering

Snelle levering dankzij geavanceerd lopende bandsysteem met een lengte van 8 km.
Internationale bandengroothandel - TTI Tyre Trading

Creëer uw eigen omgeving in onze webshop

IIn de webshop van TTI Tyre Trading vindt u gemakkelijk en snel de banden die u zoekt, met handige selectiefilters en duidelijk inzicht in uw orderhistorie en facturen. Ook vindt u in onze webshop nieuwe producten en interessante aanbiedingen. Via ‘Mijn Account’ creëert u eenvoudig en snel uw eigen weergave.

De voordelen van onze webshop

  • Gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar.
  • Real-time informatie van voorraad en prijzen.
  • 24/7 toegang tot 1 miljoen banden.
  • Ook geschikt voor smartphone en tablet.

Onze merken

Naast onze eigen merken Avon, Davanti, Falken, Tecnica, Toledo, Torque , T-Tyre en Vitour biedt TTI Tyre Trading een zeer uitgebreid assortiment premium merken zoals Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear Michelin, Pirelli en Vredestein. Op het gebied van motor, scooter- en quad / ATV-banden hebben we de merken Bridgestone, Continental, Dunlop, Maxxis, Metzeler, Michelin en Pirelli ruim op voorraad.

TTI webshop: Betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk

Op de webshop van TTI vindt u 24/7 gemakkelijk en snel de band van uw keuze. De webshop is real-time gekoppeld aan de voorraad en prijzen, waardoor u altijd beschikt over de juiste informatie. Vele klanten benutten het E-commerce systeem naar volle tevredenheid.

Ook besparen en verdienen met TTI Tyre Trading?

TTI verwelkomt u graag als nieuwe klant. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden uw kosten te drukken en uw marge te verbeteren. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

Volg TTI ook op Social media