Welkom bij TTI Tyre Trading

De internationale bandengroothandel

Bent u op zoek naar autobanden, 4X4 / SUV banden, bestelwagenbanden, oldtimerbanden of motorbanden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Ons uitgebreide internationale netwerk verzekert u namelijk van scherpe prijzen en een snelle beschikbaarheid. Klik op onderstaande button en vul het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

24/7 Online bestellen

U kunt gemakkelijk en snel uw banden bestellen wanneer het u gelegen komt.

Ruim aanbod

U kunt kiezen uit meer dan 1 miljoen banden aan
eigen voorraad en voorraad derden.

Real-time informatie

U heeft altijd de beschikking over onze actuele voorraad en prijzen.

Creëer uw persoonlijke omgeving in onze webshop

In de webshop van TTI vindt u gemakkelijk en snel het product van uw keuze. U kunt gebruik maken van de handige selectiefilters. U heeft duidelijk inzicht in uw orderhistorie en facturen. Ook vindt u hier nieuwe producten en interessante aanbiedingen. Via “Mijn Account” creëert u eenvoudig uw eigen weergave.

De voordelen van onze webshop

  • Gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar.
  • Real-time informatie van voorraad en prijzen.
  • 24/7 directe toegang tot 1 miljoen banden.
  • Geschikt voor smartphone en tablet.

Onze merken

Naast onze eigen merken Avon, Davanti, Falken, Tecnica, Toledo, Torque , T-Tyre en Vitour biedt TTI Tyre Trading een zeer uitgebreid assortiment premium merken zoals Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear Michelin, Pirelli en Vredestein. Op het gebied van motor, scooter- en quad / ATV-banden hebben we de merken Bridgestone, Continental, Dunlop, Maxxis, Metzeler, Michelin en Pirelli ruim op voorraad.

TTI webshop: Betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk

Op de webshop van TTI vindt u 24/7 gemakkelijk en snel de band van uw keuze. De webshop is real-time gekoppeld aan de voorraad en prijzen, waardoor u altijd beschikt over de juiste informatie. Vele klanten benutten het E-commerce systeem naar volle tevredenheid.

Word klant van tti en profiteer van voordeel

TTI verwelkomt u graag als nieuwe klant. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden hoe we u het best van dienst kunnen zijn. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

Volg TTI ook op Social media