Vredestein autobanden

Vredestein heeft een geschiedenis die meer dan 100 jaar terug gaat en is daarmee één van de oudste autofabrikanten ter wereld.

Performance

Elke bestuurder een optimale rijervaring te bieden.

Eerste montage

Wordt toevertrouwd door toonaangevende autofabrikanten.

Uitgebreid gamma

Verkrijgbaar in zomerbanden, winterbanden en all season banden.

Achtergrond

Vredestein is er trots op een van de oudste bandenfabrikanten ter wereld te zijn, met een geschiedenis die meer dan 100 jaar terug gaat. De fundamenten voor verdere groei zijn al gelegd. Onder meer door het toepassen van de allernieuwste productietechnieken in de fabriek in Enschede, nauwere samenwerking met autofabrikanten, een nieuw kantoor in Frankfurt en uitbreiding van de productiecapaciteit in Hongarije. Door vanuit strategische posities dichtbij onze partners in Europa te opereren streven wij ernaar om nog beter in te kunnen springen op toekomstige wensen uit de automotive-markt.

Born to perform

Een band bevat veel technologie. Bij Vredestein ontwikkelen en produceren ze banden die de prestaties van ieder voertuig maximaliseren. Elke band is gemaakt om optimaal te presteren en iedereen maximale vrijheid te geven. Ze streven ernaar elke bestuurder een veilige en optimale rijervaring te bieden en daarmee het gevoel van vrijheid te laten ervaren.

Kenmerken

  1. De banden beschikken over de nieuwste technologiën.
  2. Meer dan 100 jaar ervaring.
  3. Het merk besteedt aandacht aan het profielontwerp en de wangen van de banden.

Bestel uw Vredestein autobanden

Ga naar de webshop