Ik heb interesse in Tecnica banden

TTI verwelkomt u graag als nieuwe klant. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Vul onderstaand formulier in en wij zullen telefonisch contact met u opnemen.

Kwaliteit

De ingenieurs van Tecnica hebben bij alle bekende Europese merken gewerkt en zeer veel ervaring.

Voor alle voertuigen

Banden beschikbaar voor personenwagen, 4X4 / SUV, bestelwagen en oldtimer.

Ruim aanbod

Tecnica heeft een ruim aanbod winter, all season- en zomerbanden in veel types en maten.

Tecnica Tyres heeft het gamma dat elk voertuig dekt

Tecnica is een bijzonder merk met een simpele maar duidelijke doelstelling: 1000 maten in 12 maanden uitbrengen. Van een zomerband in de maat 195-65 R15 tot een 21” maat in runflat, winter of all season. Maar behalve dit komt Tecnica ook met 42 maten voor de klassieke auto. Het gamma dekt elk voertuig af. Of het nou een personenwagen, 4X4 / SUV, trailer of bestelwagen is. Breed dus!

Tecnica heeft een eigen R&D afdeling in Europa en Singapore met eigen ingenieurs die voor alle bekende Europese merken gewerkt hebben. Het inbrengen van kennis is cruciaal voor de kwaliteit van de banden die ze ontwikkelen. Bij de ontwikkeling van de banden staan 3 basisprincipes centraal: functionaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Tevens moeten de banden voldoen aan de eisen van de huidige gebruikers, in alle omstandigheden.

Download de Tecnica catalogus

Bekijk ons complete Tecnica assortiment

Alpina GT

Autoband
Maatoverzicht

Quattro GT

Autoband
Maatoverzicht

Alpina Cargo

Bestelwagenband
Maatoverzicht

Volg Tecnica ook op Social media