Ik heb interesse in Tecnica banden

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel voor Tecnica banden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Ons uitgebreide internationale netwerk verzekert u namelijk van scherpe prijzen en een snelle beschikbaarheid. Klik op onderstaande button en vul het formulier in. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

Kwaliteit

De ingenieurs van Tecnica hebben bij alle bekende Europese merken gewerkt en zeer veel ervaring.

Voor alle voertuigen

Banden beschikbaar voor personenwagen, 4X4 / SUV, bestelwagen en oldtimer.

Ruim aanbod

Tecnica heeft een ruim aanbod winter, all season- en zomerbanden in veel types en maten.

Tecnica banden worden gemaakt voor elk voertuig

Tecnica is een bijzonder merk met een simpele maar duidelijke doelstelling: 1000 maten in 12 maanden uitbrengen. Van een zomerband in de maat 195-65 R15 tot een 21” maat in runflat, winter of all season. Maar behalve dit komt Tecnica ook met 42 maten voor de klassieke auto. Het gamma dekt elk voertuig af. Of het nou een personenwagen, 4X4 / SUV, trailer of bestelwagen is. Breed dus!

Tecnica heeft een eigen R&D afdeling in Europa en Singapore met eigen ingenieurs die voor alle bekende Europese merken gewerkt hebben. Het inbrengen van kennis is cruciaal voor de kwaliteit van de banden die ze ontwikkelen. Bij de ontwikkeling van de banden staan 3 basisprincipes centraal: functionaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Tevens moeten de banden voldoen aan de eisen van de huidige gebruikers, in alle omstandigheden.

Download de Tecnica catalogus

Bekijk ons complete Tecnica assortiment

Tecnica Alpina Cargo

Bestelwagen / Winter

Tecnica Alpina GT

Personenwagen / Winter

Tecnica Quattro Cargo

Bestelwagen / All season

Tecnica Quattro GT

Personenwagen / All season

Volg Tecnica ook op Social media