TTI Tyre Trading International

Sinds 1924
Klant worden van TTI

Webshop

Onze webshop is gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar.

Scherpe prijzen

Profiteer van scherpe prijzen door grootschalige inkoop.

Logistiek

Magazijn met semi-automatisch lopende band systeem van 8 kilometer.

TTI: al meer dan 25 jaar een familiebedrijf

TTI is opgericht in 1988 en is een internationale bandengroothandel in autobanden, SUV / 4×4 banden, bestelwagenbanden en oldtimerbanden. TTI biedt een 24-uurs service naar zijn klanten in de Benelux en Noord-Duitsland vanuit het eigen magazijn in Numansdorp en de twee andere bedrijven: van Aalderen Twen-Tyre in Nederland en Reifen Kraft werk GmbH in het Ruhrgebied in Duitsland.

TTI is een bedrijf dat staat voor toewijding en passie en de wil om verder te groeien in alle segmenten binnen het bedrijf en de business. Daar zijn we trots op!

Efficiënt in logistiek

De logistieke afwikkeling vind plaats vanuit ons magazijn. De orderstroom kan snel en efficiënt worden afgehandeld omdat wij werken met een “semi-automatisch” lopende band systeem. De orders die wij ontvangen worden in de Benelux binnen 24 uur uitgeleverd bij onze klanten. Mede omdat wij samen werken met betrouwbare transporteurs als DPD, GLS, Parts Express en Steenbergen kunnen wij dit realiseren.

Regiodistributie

Klanten in de nabije omgeving van TTI hebben de keuze voor regiodistributie (sameday delivery). Op deze manier geven wij invulling aan de behoefte van de klant om dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Bestellingen worden dagelijks geleverd via een ochtend- en een middagroute.

Word klant van tti en profiteer van voordeel

TTI verwelkomt u graag als nieuwe klant. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden hoe we u het best van dienst kunnen zijn. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

Volg TTI ook op Social media