60.000 km garantie? Dat kan met Lassa banden

Ervaar het zelf en ontvang uw gratis Lassa banden

60.000 kilometer rijden op bestelwagenbanden? Het antwoord is de Lassa Wintus 2 in de maat 235-65 R16C! Als nieuwe importeur van Lassa banden heeft u bij ons de mogelijkheid om gratis Lassa banden te ontvangen zodat u het zelf kunt ervaren. En let op; niet goed is geld terug! Het enige wat u hoeft te doen is onderstaande gegevens in te vullen, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

15 + 7 =

Uitstekende kwaliteit

Lassa is een Brisa Bridgestone product en daardoor van zeer goede kwaliteit.

Hoog kilometrage

Lassa banden staan bekend om het vele aantal kilometers wat je ermee kan rijden.

Compleet assortiment

Lassa heeft een ruim aanbod in zomer, winter- en all season banden.

Lassa Wintus 2 - Bandengroothandel TTI Tyre Trading

60.000 km rijden? Het antwoord is Lassa banden!

Wilt u zo min mogelijk kosten per kilometer maken zonder in te leveren op veiligheid, grip en comfort? Professionals kiezen in dat geval vaak voor Lassa-banden. En geef ze eens ongelijk; geen band die zó ver komt als de Lassa Wintus 2!

Taxibedrijven, pakketdiensten, transportbedrijven en andere professionele kilometervreters kunnen zich verheugen: vanaf dit jaar verzorgt TTI Tyre Trading de distributie van Lassa banden. Speciaal daarom hebben wij een welkomstactie.

Bestelt u gedurende een jaar 100 of meer Lassa Wintus 2 banden in de maat 235-65 R16C dan krijgt uw bij de eerste set 2 banden gratis. Verder geven we u de garantie dat u 60.000 km kan rijden. Maar wij geloven zo erg in dit product dat we u garanderen dat de band met gemak 80.000 km kan rijden! U kunt deze garantie afkopen door €4,- meer te betalen per band.

En last but not least: wanneer u niet tevreden bent krijgt u uw geld terug! Ook als u minder dan 100 Lassa banden over het hele jaar bestelt en u bent niet tevreden krijgt u uw geld van ons terug.

Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achter te laten in het formulier en wij nemen snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

Lassa wintus 2 uitgelicht

Lassa Wintus 2 - Bandengroothandel TTI Tyre Trading

Lassa Wintus 2

Bestelwagenband / winter

Lassa Wintus 2 - Bandengroothandel TTI Tyre Trading

235/65R16C

Bestelwagenband / winter

Lassa Wintus 2 - Bandengroothandel TTI Tyre Trading

Bestelwagenband

Bestelwagenband / winter

Profiteren van onze Lassa welkomstactie?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de Lassa actie? Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

11 + 12 =

Volg Falken ook op Social media