alle merken voorradig, snel geleverd en scherp geprijsd!

tti tyre trading: uw groothandel voor semi-slicks

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel voor semi slick banden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

1 + 8 =

Eenvoudig bestellen

Onze webshop is gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar. En uiteraard 24/7 geopend.

Scherpe prijzen

Profiteer ook. Door grote volumes in te kopen realiseren wij zeer scherpe prijzen.

Snelle levering

Snelle levering dankzij geavanceerd lopende bandsysteem met een lengte van 8 km.
De groothandel voor semi-slick banden - TTI Tyre Trading

TTI Tyre Trading: Voor al uw semi-slick banden

TTI Tyre Trading is uw vertrouwde adres voor semi-slicks. Rijden uw klanten regelmatig track days in hun door u getunede bolide? Dan hebben wij daarvoor de juiste semi-slicks en track-banden van Avon, Toyo en Vitour. Van al deze merken houden we ruime voorraden aan, met scherpe prijzen en hoge marges. Naast semi-slacks en track-banden voert TTI Tyre Trading ook banden voor alle populaire hedendaagse personenauto’s.

Makkelijk bestellen

In onze webshop vindt u 24/7 een overzicht van ons ruime en scherp geprijsde aanbod semi-slicks. Log in met de bij u bekende gegevens en bestel makkelijk en snel uw semi-slicks. Nog geen inloggegevens? Registreert u zich dan hier.

Snelle levering

TTI Tyre Trading levert snel en accuraat. In de regio Groot-Rotterdam en West-Brabant dezelfde dag nog, twee keer per dag. Buiten deze regio’s worden orders een dag na bestelling uitgeleverd door onze logistieke partner Parts Express. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van hun nachtdistributie.

Wat zijn semi-slicks?

Semi-slicks zijn de sportiefste banden van de markt. Ze zijn bestemd voor ervaren bestuurders die maximale prestaties van hun banden verlangen. Dat maakt semi-slicks minder geschikt voor dagelijks gebruik op de openbare weg. Ze hebben weinig profiel, waardoor de waterafvoer beperkt is. Het gebruik van deze banden op natte wegen vraagt dus om een vooruitziende blik en een grote stuurvaardigheid. Ook de relatief geringe levensduur maakt deze banden tot pure specialisten voor sportief gebruik op het circuit.

Toyo motorsportbanden - TTI Tyre Trading

Toyo Proxes R888R

Vitour Tempesta Enzo motorsportbanden - TTI Tyre Trading

Vitour Tempesta Enzo

Onze merken

TTI Tyre Trading heeft een ruim en scherp geprijsd aanbod semi-slick banden op voorraad, van o.a. de merken Avon, Toyo en Vitour.

Ook besparen en verdienen met TTI Tyre Trading?

Bandengroothandel TTI Tyre Trading verwelkomt u graag als nieuwe klant. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

2 + 1 =

Volg TTI Tyre Trading ook op Social media