alle merken voorradig, snel geleverd en scherp geprijsd!

tti tyre trading: uw groothandel voor semi-slicks

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel voor semi-slick banden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

9 + 9 =

Eenvoudig bestellen

Onze webshop is gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar. En uiteraard 24/7 geopend.

Scherpe prijzen

Profiteer ook. Door grote volumes in te kopen realiseren wij zeer scherpe prijzen.

Snelle levering

Snelle levering dankzij geavanceerd lopende bandsysteem met een lengte van 8 km.
De groothandel voor semi-slick banden - TTI Tyre Trading
De groothandel voor semi-slick banden - TTI Tyre Trading

Uw groothandel voor sportbanden en semi-slicks!

U bent specialist in sportieve auto’s en rijden uw klanten in hun door uw getunede bolide regelmatig track days? Dan hebben wij de juiste semi-slicks en track-banden van Avon, Falken, Toyo, Vitour! Met scherpe prijzen en hoge marges. En omdat we net als u niet graag ‘nee’ verkopen, houden we ruime voorraden aan. Dan hoeft u niet te wachten en uw klant ook niet.

Wie wij zijn? Wij zijn TTI Tyre Trading uit het Zuid-Hollandse Numansdorp. Banden zitten in ons DNA. Immers, als familieonderneming zijn we al sinds 1924 actief in de bandenbranche. Oók als vertrouwd B2B-leverancier van semi-slick-banden.

Natuurlijk óók auto- en SUV-banden

Naast semi-slicks voert TTI Tyre Trading ook personenauto-, SUV-, 4×4– en bestelwagenbanden van bekende premium-merken als Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Pirelli en Vredestein. Daarnaast is TTI Tyre Trading officieel importeur van de merken Avon, Falken, Sailun, T-Tyre, Tecnica, Toledo, Torque. Op zoek naar een uitstekende value-for-money voor uw klanten en een goede marge voor uzelf? Stop maar met zoeken, want bij ons bent u aan het juiste adres

Snelle B2B-levering

TTI Tyre Trading levert snel en accuraat aan de vakhandel. In de regio Groot-Rotterdam en West-Brabant dezelfde dag nog, twee keer per dag. Buiten deze regio’s worden orders een dag na bestelling uitgeleverd door onze logistieke partner Parts Express. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van hun nachtdistributie.

Toppers uit ons assortiment

Avon CR6ZZ motorsportbanden - TTI Tyre trading

Avon CR6ZZ

  • Goede prestaties op nat wegdek
  • Klassiek uiterlijk
  • Ook te gebruiken op de normale weg
Toyo motorsportbanden - TTI Tyre Trading

Toyo Proxes R888R

  • Lange levensduur
  • Erg snel in de bochten
  • Goede wegligging bij hogen snelheden
Vitour Tempesta Enzo motorsportbanden - T.T.I. Tyre Trading International

Vitour Tempesta Enzo

  • Maximale grip tijdens remmen
  • Snellere waterafvoer dus veel grip
  • Goede prestaties in de bochten

Onze merken

TTI Tyre Trading heeft een ruim en scherp geprijsd aanbod semi-slick banden op voorraad, van o.a. de merken Avon, Falken, Toyo en Vitour.

Ook besparen en verdienen met TTI Tyre Trading?

TTI verwelkomt u graag als nieuwe klant. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden uw kosten te drukken en uw marge te verbeteren. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

5 + 7 =

Volg TTI Tyre Trading ook op Social media