Scherpe prijzen, snelle levering en optimale service

TTI Tyre Trading: uw groothandel voor quadbanden

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel voor quadbanden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

12 + 1 =

Eenvoudig bestellen

Onze webshop is gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar. En uiteraard 24/7 geopend.

Scherpe prijzen

Profiteer ook. Door grote volumes in te kopen realiseren wij zeer scherpe prijzen.

Snelle levering

Snelle levering dankzij geavanceerd lopende bandsysteem met een lengte van 8 km.
De groothandel voor quadbanden - TTI Tyre Trading
De groothandel voor quadbanden - TTI Tyre Trading

Uw groothandel voor quadbanden

U bent quad- en ATV-specialist? Dan hebben wij de juiste banden voor u! Van gespecialiseerde merken als Maxxis en Vee Rubber. Met scherpe prijzen en hoge marges. En omdat we net als u niet graag ‘nee’ verkopen, houden we ruime voorraden aan. Dan hoeft u niet te wachten en uw klant ook niet.

Wie wij zijn? Wij zijn TTI Tyre Trading uit het Zuid-Hollandse Numansdorp. Banden zitten in ons DNA. Immers, als familieonderneming zijn we al sinds 1924 actief in de bandenbranche. Oók als B2B-leverancier van quad- en ATV-banden.

Méér dan quadbanden

Naast quad- en ATV-banden voert TTI Tyre Trading ook motorbanden en scooterbanden. Op zoek naar een uitstekende value-for-money voor uw klanten en een goede marge voor uzelf? Stop maar met zoeken, want bij onze groothandel bent u aan het juiste adres.

Snelle B2B-levering

TTI Tyre Trading levert snel en accuraat aan de vakhandel. In de regio Groot-Rotterdam en West-Brabant dezelfde dag nog, twee keer per dag. Buiten deze regio’s worden orders een dag na bestelling uitgeleverd door onze logistieke partner Parts Express. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van hun nachtdistributie

Onze merken

TTI Tyre Trading heeft een zeer uitgebreid assortiment quad- en ATV-banden van de gespecialiseerde merken Maxxis en Vee Rubber.

Verse rubbers voor de zomer

Quadbanden groothandel - TTI Tyre Trading

Maxxis M917 / M918 Bighorn

Quadbanden

Quadbanden groothandel - TTI Tyre Trading

Maxxis M931 / M932 Razr

Quadbanden

Quadbanden groothandel - TTI Tyre Trading

Maxxis M933 / M934 Razr2

Quadbanden

Ook besparen en verdienen met TTI Tyre Trading?

TTI verwelkomt u graag als nieuwe klant. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden uw kosten te drukken en uw marge te verbeteren. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

4 + 13 =

Volg TTI Tyre Trading ook op Social media