Ruim op voorraad, snel geleverd en scherp geprijsd

TTI Tyre Trading: Uw groothandel voor klassieke Pirelli-banden!

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel voor klassieke Pirelli banden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Ons uitgebreide internationale netwerk verzekert u namelijk van scherpe prijzen en een snelle beschikbaarheid. Klik op onderstaande button en vul het formulier in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

Uitgebreid aanbod

Toonaangevend in banden
voor klassieke sportwagens.

Superieure kwaliteit

Michelin heeft authentieke profielen die gemaakt zijn met de modernste techniek.

Snelle levering

24/48-uurs levering in de Benelux,
Frankrijk en Duitsland.
De groothandel voor Pirelli oldtimerbanden - TTI Tyre Trading
De groothandel voor Pirelli oldtimerbanden - TTI Tyre Trading
De groothandel voor oldtimerbanden - TTI Tyre Trading

Uw groothandel voor klassieke sportwagenbanden van Pirelli!

U bent klassiekerspecialist met een voorkeur voor sportieve auto’s? Dan hebben wij de juiste sportwagenbanden van Pirelli voor u! Met scherpe prijzen, hoge marges en snelle leveringen. En omdat we net als u niet graag ‘nee’ verkopen, houden we ruime voorraden aan. Dan hoeft u niet te wachten en uw klant ook niet.

Waarom klassiekerbanden van Pirelli? Deze gerenommeerde Italiaanse bandenfabrikant kan bogen op vele decennia ervaring en is in staat extreem hoogwaardige banden te fabriceren met authentieke profielen voor sportauto’s uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Eigenaar van een klassieke Porsche of Ferrari? Pirelli heeft de officieel gecodeerde banden! Maar Duits of Italiaans, iedere serieuze klassieke sportwagen verdient passende banden van Pirelli.

Méér dan oldtimer- en klassiekerbanden

Wie wij zijn? Wij zijn bandengroothandel- en distributeur TTI Tyre Trading uit het Zuid-Hollandse Numansdorp. Banden zitten in ons DNA. Immers, als familieonderneming zijn we al sinds 1924 actief in de bandenbranche! Oók met klassiekerbanden. Niet alleen van Pirelli, maar ook van Avon, BFGoodrich, Michelin en Vitour.

Daarnaast voert TTI Tyre Trading ook auto-, 4×4- en bestelwagenbanden van de bekende premium-merken als Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Pirelli en Vredestein. Daarnaast is TTI officieel importeur van de merken Avon, Falken, Sailun, Tecnica, Toledo, Torque en T-Tyre.

Op zoek naar een uitstekende value-for-money voor uw klanten en een goede marge voor uzelf? Stop maar met zoeken, want bij ons bent u aan het juiste adres.

Snelle B2B-levering

TTI Tyre Trading levert snel en accuraat aan de vakhandel. In de regio Groot-Rotterdam en West-Brabant dezelfde dag nog, twee keer per dag. Buiten deze regio’s worden orders een dag na bestelling uitgeleverd door onze logistieke partner Parts Express. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van hun nachtdistributie.

Bekijk ons Pirelli oldtimer-banden assortiment

Pirelli oldtimerbanden - TTI Tyre Trading

CInturato CA67

Oldtimerband

Pirelli oldtimerbanden - TTI Tyre Trading

CInturato CN12

Oldtimerband

Pirelli oldtimerbanden - TTI Tyre Trading

CInturato CN36

Oldtimerband

Pirelli oldtimerbanden - TTI Tyre Trading

CInturato CN72

Oldtimerband

Pirelli oldtimerbanden - TTI Tyre Trading

CInturato P5

Oldtimerband

Ook besparen en verdienen met TTI Tyre Trading?

TTI verwelkomt u graag als nieuwe klant. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden uw kosten te drukken en uw marge te verbeteren. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

Volg TTI Tyre Trading ook op Social media