Breed assortiment, uitstekende service en scherpe prijzen

TTI Tyre Trading is de bandengroothandel in Nederland

Bij groothandel TTI Tyre Trading zitten banden diep in het DNA. Immers, als familieonderneming zijn TTI Tyre Trading en zijn voorgangers al sinds 1924 actief in de bandenbranche! Maar uiteraard zijn wij niet in het verleden blijven hangen. Integendeel! Ons magazijn is uitgerust met de meest geavanceerde transportbanden, waarmee we binnenkomende orders razendsnel kunnen verwerken. Wilt u meer weten over zakendoen met TTI Tyre Trading? Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

15 + 1 =

Eenvoudig bestellen

Onze webshop is gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar. En uiteraard 24/7 geopend.

Scherpe prijzen

Profiteer ook. Door grote volumes in te kopen realiseren wij zeer scherpe prijzen.

Snelle levering

Snelle levering dankzij geavanceerd lopende bandsysteem met een lengte van 8 km.
De bandengroothandel van Nederland - TTI Tyre Trading

TTI Tyre Trading: al bijna een eeuw “in de banden”

In zijn huidige vorm bestaat het in het Zuid-Hollandse Numansdorp gevestigde TTI Tyre Trading ‘pas’ sinds 1988. Maar de oorsprong van dit familiebedrijf gaat veel verder terug, tot maar liefst 1924! Niet verrassend dat bij de vierde generatie die nu aan het roer staat geen bloed, maar rubber door de aderen stroomt. Als internationaal opererende groothandel levert TTI Tyre Trading auto-, SUV-, 4×4-, bestelwagen-, oldtimer- en motorbanden.

Efficiënte logistiek

TTI Tyre Trading levert snel en accuraat aan de vakhandel, met dank aan geavanceerde, grotendeels geautomatiseerde transportbanden, die tot 360 orders per uur kunnen verwerken. En omdat TTI Tyre Trading net als u niet graag ‘nee’ verkoopt, hebben we gemiddeld 160.000 banden op voorraad. Dan hoeft u niet te wachten en uw klant ook niet.

Regiodistributie

In de regio Groot-Rotterdam en West-Brabant levert TTI Tyre Trading dezelfde dag nog, twee keer per dag. ‘s morgens bestellen is ’s middags in huis! Buiten deze regio’s worden orders een dag na bestelling uitgeleverd door logistiek partner Parts Express. Desgewenst kan ook gebruik gemaakt worden van hun nachtdistributie.

Ook besparen en verdienen met TTI Tyre Trading?

TTI verwelkomt u graag als nieuwe klant. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden uw kosten te drukken en uw marge te verbeteren. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

4 + 6 =

Volg TTI Tyre Trading ook op Social media