Wilt u zo min mogelijk kosten per kilometer maken zonder in te leveren op veiligheid, grip en comfort? Professionals kiezen in dat geval vaak voor Lassa-banden. En geef ze eens ongelijk; geen band die zó ver komt als een Lassa-band! Vanaf dit jaar verzorgt TTI Tyre Trading de distributie van Lassa.

Taxibedrijven, pakketdiensten, transportbedrijven en andere professionele kilometervreters kunnen zich verheugen: vanaf begin dit jaar verzorgt de Zuid-Hollandse distributeur TTI Tyre Trading de verdeling van Lassa. 80.000 kilometer rijden op bestelwagenbanden? Het antwoord is Lassa! Dus tel uit je winst, ook omdat Lassa-banden als het gaat om veiligheid, grip en comfort niet onderdoen voor de banden van bekende merken.

Voor professionals en particulieren
Lassa biedt niet alleen de perfecte band voor de professional, maar ook voor de particuliere automobilist. Het assortiment omvat een ruime keuze aan zomer-, winter- en allseason-banden voor personenauto’s en SUV’s. Zuinig, stil, comfortabel, veilig en natuurlijk zeer duurzaam.

Over Lassa Tyres:
De fundamenten van het Turkse bandenmerk Lassa zijn gelegd in 1974. In 1978 is een joint venture gesloten met Bridgestone, waardoor Lassa kan profiteren van de nieuwste materialen en productietechnieken van deze mondiale bandengigant.