T-Tyre is een merk in het budgetsegment en exclusief verkrijgbaar bij TTI Tyre Trading International. TTI heeft het merk sinds 2018 in het assortiment en wordt met succes verkocht. De reactie van de klanten op deze budgetband is zeer positief, aldus Peter-Alexander van ’t Hof.

In navolging van de zomer- en winterbanden heeft TTI nu ook het All Season gamma van T-Tyre aan haar assortiment toegevoegd. De All Season range bestaat uit de Forty en de Forty One.

De banden van T-Tyre zijn veilig, stabiel en betrouwbaar in alle seizoenen. Verder hebben de banden een lange levensduur, vertonen ze comfortabel rijgedrag en een uitstekende grip. “You drive, we take care of your friends and family” is dan ook niet voor niks de slogan van T-Tyre.

T-Tyre banden hebben een stoere, sterke robuuste uitstraling. Dat is ook de reden dat Mr. T van The A-Team is gebruikt als logo voor het merk. “To help you in tough conditions” is een opmerking die goed past bij T-Tyre. De banden helpen je in alle (weers)omstandigheden en ondergronden veilig van A naar B te komen. Net als Mr. T altijd deed wanneer ze The A-Team weer om hulp vroegen.

De All Season banden van T-Tyre zijn ontwikkeld voor personenwagens, 4X4 / SUV’s en bestelwagens en vanaf heden verkrijgbaar bij TTI.