Bent u op zoek naar betrouwbare scooterbanden? Dan is Eurogrip het antwoord! Eurogrip is een nieuwe speler in de Europese scooterbandenmarkt en produceert hoogwaardige scooterbanden tegen scherpe prijzen.

De Eurogrip Bee Connect is de betrouwbare band voor alle omgevingen: steden, snelwegen en bochtige wegen. De focus van de band ligt op grip, handling en comfort. Waar u ook heen gaat, u ervaart met de Eurogrip-banden een soepele rijervaring.

Achter elke Eurogrip band zit een uitgebreid ontwikkelingsproces. Samen met eigenaren van tweewielers worden regelmatig marktstudies uitgevoerd om het gebruik van de voertuigen en de verwachte normen inzake prestaties en duurzaamheid te analyseren. De resultaten van dit onderzoek vormen de inspiratiebron voor de technologieën en ontwerpen van producten van Eurogrip.

Eurogrip-banden worden ontworpen in Italië en getest in landen over de hele wereld. Dit gebeurt in samenwerking met gerenommeerde bandenfabrikanten om topkwaliteit, prestaties en duurzaamheid te garanderen.

Eurogrip-banden worden getest door onafhankelijke testers met een race-ervaring op een hoog niveau. Er wordt getest op natte en droge ondergrond waarbij gelet wordt op grip, handling, stabiliteit, reactievermogen en comfort. De test wordt uitgevoerd op de ASC Vairano Track and Testing Ground, een circuit dat tot de beste van Europa behoort.

Eurogrip kijkt goed naar de topmerken zoals Michelin, Pirelli, Dunlop en Continental wat betreft prestatieniveau, maar proberen ze de kwaliteit van de band zoveel mogelijk te verdelen. Zo is de balans van de banden erg steady wat betreft comfort, stabiliteit, kilometrage, wendbaarheid en grip.

Hierdoor is de Eurogrip Bee Connect een echte all-rounder op alle vlakken en pieken ze niet op bepaalde onderdelen. Dit maakt de banden van Eurogrip zeer betrouwbaar.