Voor de 4e keer bieden Falken en TTI Tyre Trading hun klanten een speciale actie aan tijdens het wisselseizoen. Van 15 maart tot 31 mei 2020 krijgen klanten in de deelnemende winkels bij aankoop van Falken zomerbanden een Total tankpas cadeau. Wanneer klanten 2 Falken banden kopen krijgen ze een Total tankkaart t.w.v. 15 euro cadeau en bij aankoop van een complete set Falken banden krijgen ze een Total tankkaart t.w.v. 30 euro cadeau.

Deze Total tankactie is van toepassing bij aanschaf van de Falken Azenis FK510, Azenis FK510 SUV, Linam VAN01, Ziex ZE310 Ecorun, Ziex ZE914, Wildpeak A/T of Sincera SN110 vanaf 16 inch en hoger.

Voor de deelnemende bedrijven stelt TTI Tyre Trading POS-materiaal ter beschikking om de actie te ondersteunen. Het pakket bestaat uit een totempaal, een poster en vouchers om mee te geven aan de eindgebruiker. De eindgebruiker kan zijn gegevens invullen op deze voucher en samen met het aankoopbewijs insturen. Vervolgens krijgt uw klant de Total tankpas netjes opgestuurd.

Ga naar onze webshop om Falken zomerbanden te bestellen.