Voor de 3e keer bieden Falken en T.T.I. Tyre Trading International hun klanten een speciale actie aan tijdens het wisselseizoen. Van 15 september tot 30 november 2019 krijgen klanten in de deelnemende winkels bij aankoop van Falken winter- en all season banden een Total tankpas cadeau. Wanneer klanten 2 Falken banden kopen krijgen ze een Total tankkaart t.w.v. 15 euro cadeau en bij aankoop van een complete set Falken banden krijgen ze een Total tankkaart t.w.v. 30 euro cadeau.

Deze Total tankactie is van toepassing bij aanschaf van de Falken Eurowinter HS01, Eurowinter HS01 SUV, Euroall Season AS200, Euroall Season AS210 en de Euroall Season VAN11 vanaf 16 inch en hoger.

Voor de deelnemende bedrijven stelt T.T.I. Tyre Trading International POS-materiaal ter beschikking om de actie te ondersteunen. Het pakket bestaat uit een totempaal, een poster en vouchers om mee te geven aan de eindgebruiker. De eindgebruiker kan zijn gegevens invullen op deze voucher en samen met het aankoopbewijs insturen. Vervolgens krijgt uw klant de Total tankpas netjes opgestuurd.

Behalve in Nederland vindt deze actie ook plaats in Duitsland, Oostenrijk, Polen, Bulgarije, België, Luxemburg en Griekenland.