Falken brengt deze maand een band op de markt met een geïntegreerde “Coreseal-technologie”. Deze technologie voorkomt luchtdrukverlies door lekke banden tot 5 millimeter in het loopvlak, automatisch af te dichten. Hiermee wordt het risico op een lekke band tot een minimum beperkt. Dit biedt bestuurders gemak en extra veiligheid. Deze Coreseal-technologie is voor het eerst beschikbaar in 2 maten van de Falken Euroall Season AS210.

Deze gepatenteerde Coreseal-technologie van Falken bestaat uit een laag klevend, stroperig afdichtingsmiddel op de binnenvoering van de band. Als de band lek is vloeit het afdichtingsmiddel automatisch in het gat en voorkomt zo verder spanningsverlies.

“Dankzij deze nieuwe Coreseal-technologie hoef je niet langer een band te verwisselen of te wachten op hulp langs de weg wanneer je een lekker band rijdt”, aldus Andreas Giese, Senior Manager Corporate Planning bij Falken Tyre Europe. “Je kunt gewoon weer je weg vervolgen. De Coreseal-technologie is een belangrijke stap om banden slimmer en efficiënter te maken.”

De Coreseal-technologie is van toepassing op de Falken Euroall Season AS210 in de maten 235-55 R18 104V en 225-50 R17 98V. Voor meer informatie over deze nieuwe technologie kunt u contact met ons opnemen per mail of telefoon.