Scherpe prijzen, snelle levering en optimale service

TTI Tyre Trading: De groothandel voor Eurogrip scooterbanden

Bent u op zoek naar betrouwbare groothandel voor Eurogrip scooterbanden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Eurogrip is een nieuwe speler in de Europese scooterbandenmarkt en produceert hoogwaardige scooterbanden tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd? Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

15 + 14 =

Eenvoudig bestellen

Onze webshop is gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar. En uiteraard 24/7 geopend.

Scherpe prijzen

Profiteer ook. Door grote volumes in te kopen realiseren wij zeer scherpe prijzen.

Snelle levering

Snelle levering dankzij geavanceerd lopende bandsysteem met een lengte van 8 km.
Eurogrip Bee Connect scooterbanden - TTI Tyre Trading
Eurogrip Bee Connect scooterbanden - TTI Tyre Trading

Uw groothandel voor eurogrip scooterbanden

Bent u op zoek naar betrouwbare scooterbanden tegen een lage prijs, maar met dezelfde prestaties als de bekende A-merken? Dan is Eurogrip het antwoord! Sinds 2021 verzorgt scooterbanden groothandel TTI Tyre Trading de distributie van dit nieuwe scooterbandenmerk. Eurogrip is een nieuwe speler in de Europese bandenmarkt en produceert hoogwaardige scooterbanden tegen scherpe prijzen.

Testresultaten laten zien dat de scooterbanden van Eurogrip van vergelijkbare en soms zelfs betere kwaliteit zijn dan de bekende A-merken zoals Michelin, Pirelli, Dunlop en Continental! Samen met eigenaren van tweewielers worden regelmatig marktstudies uitgevoerd om het gebruik van de voertuigen en de verwachte normen inzake prestaties en duurzaamheid te analyseren. De resultaten van dit onderzoek vormen de inspiratiebron voor de technologieën en ontwerpen van producten van Eurogrip.

Eurogrip-banden worden ontworpen in Italië en getest in landen over de hele wereld. Dit gebeurt in samenwerking met gerenommeerde autofabrikanten om topkwaliteit, prestaties en duurzaamheid te garanderen.

Wie wij zijn? Wij zijn scooterbanden groothandel TTI Tyre Trading uit het Zuid-Hollandse Numansdorp. Banden zitten in ons DNA. Immers, als familieonderneming zijn we al sinds 1924 actief in de bandenbranche. Oók als B2B-leverancier van motor- en scooterbanden.

Eurogrip Bee Connect uitgelicht

Premium kwaliteit

Eurogrip scooterbanden zijn van vergelijkbare en soms zelfs betere kwaliteit dan de bekende A-merken!

Uitvoerig getest

De banden worden getest op het ASC Vairano Track and Testing Ground, een circuit dat tot de beste van Europa behoort.

Hoogwaardig compound

Eurogrip scooterbanden hebben uitstekende grip op verschillende ondergronden, een uitstekende handling en is slijtvast.

Europees merk

De scooterbanden van Eurogrip worden ontworpen in Italië en getest in landen over de hele wereld.

interesse in Eurogrip scooterbanden?

Scooterbanden groothandel TTI Tyre Trading verwelkomt u graag als nieuwe klant. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

12 + 2 =

Volg Eurogrip ook op Social media