Scherpe prijzen, snelle levering en optimale service

TTI Tyre Trading: de groothandel voor Blackarrow banden

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel voor Blackarrow banden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Blackarrow budgetbanden hebben de unieke eigenschap dat het hoge labelwaardes weet te combineren met scherpe prijzen! Bent u geïnteresseerd? Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

7 + 8 =

Eenvoudig bestellen

Onze webshop is gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar. En uiteraard 24/7 geopend.

Scherpe prijzen

Profiteer ook. Door grote volumes in te kopen realiseren wij zeer scherpe prijzen.

Snelle levering

Snelle levering dankzij geavanceerd lopende bandsysteem met een lengte van 8 km.
De groothandel voor Black Arrow autobanden - TTI Tyre Trading
De groothandel voor Black Arrow autobanden - TTI Tyre Trading

De banden groothandel voor Blackarrow budgetbanden!

Een goedkope band maken als de kwaliteit er minder toe doet is geen rocket-science. En een hoogwaardige band maken als de prijs geen grote rol speelt is ook niet zo moeilijk. Maar als het gaat om goed én goedkoop, dan gooien de meeste bandenfabrikanten de handdoek al snel in de ring. Niet Blackarrow Tyres: door gebruik te maken van schaalvoordelen, de modernste productietechnieken en een uitgekiende distributie, slaagt dit merk erin om betaalbare banden in de markt te zetten met zeer goede labelwaardes.

Zeer goede labelwaardes

Blackarrow Tyres, dat in Europa door banden groothandel TTI Tyre Trading gedistribueerd wordt, heeft de unieke eigenschap dat het hoge labelwaardes weet te combineren met een zeer concurrerend prijsniveau. Zo heeft de Blackarrow Allseason voor personenauto’s een labelwaarde van C C 67! Uiteraard zijn alle gangbare maten bij banden groothandel TTI Tyre Trading uit voorraad leverbaar. Gaan lage prijzen vaak samen met een lagere kwaliteit en vice versa, bij Blackarrow Tyres gaan goed en goedkoop probleemloos samen.

Wie wij zijn? Wij zijn banden groothandel TTI Tyre Trading uit het Zuid-Hollandse Numansdorp. Banden zitten in ons DNA. Immers, als familieonderneming zijn we al sinds 1924 actief in de bandenbranche.

Snelle B2B-levering

Banden groothandel TTI Tyre Trading levert snel en accuraat aan de vakhandel. In de regio Groot-Rotterdam dezelfde dag nog, twee keer per dag. Buiten deze regio’s worden orders een dag na bestelling uitgeleverd door onze logistieke partner Parts Express. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van hun nachtdistributie.

Blackarrow All Season Dart 4S uitgelicht

Blackarrow budgetbanden - Banden groothandel TTI Tyre Trading

Uitstekende labelwaardes

Blackarrow budgetbanden beschikken over 1 van de beste labelwaardes binnen het budgetsegment.

Prijs / kwaliteit

Blackarrow slaagt erin om banden van Premium kwaliteit te produceren tegen prijzen gelijkwaardig aan budgetbanden.

Compleet assortiment

Verschillende types, verschillende maten maar geschikt voor elk voertuig. Het assortiment van Blackarrow budgetbanden is ruim!

Quality control

De fabrikant van Blackarrow budgetbanden staat in de Top 5 van de wereld en werkt met de beste materialen en technieken.

interesse in Blackarrow budgetbanden?

Banden groothandel TTI Tyre Trading verwelkomt u graag als nieuwe klant. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

9 + 7 =

Volg Blackarrow ook op Social media