Ruim op voorraad, snel geleverd en scherp geprijsd

TTI Tyre Trading: Uw groothandel voor
BFGoodrich oldtimerbanden!

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel voor BFGoodrich oldtimerbanden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

9 + 12 =

Uitgebreid aanbod

Toonaangevend in banden voor
Amerikaanse klassiekers.

Hoge kwaliteit

Specialist in whitewall banden en banden witte letters.

Snelle levering

24/48-uurs levering in de Benelux,
Frankrijk en Duitsland.
De groothandel voor BFGoodrich oldtimerbanden - TTI Tyre Trading
De groothandel voor oldtimerbanden - TTI Tyre Trading
De groothandel voor oldtimerbanden - TTI Tyre Trading

Uw groothandel voor oldtimer- en whitewall-banden van BFGoodrich!

U bent klassiekerspecialist met een voorkeur voor Amerikaanse auto’s? Dan hebben wij de juiste oldtimer- en whitewall-banden van BFGoodrich voor u! Met scherpe prijzen, hoge marges en snelle leveringen. En omdat we net als u niet graag ‘nee’ verkopen, houden we ruime voorraden aan. Dan hoeft u niet te wachten en uw klant ook niet.

Waarom klassiekerbanden van BFGoodrich? Deze gerenommeerde Amerikaanse bandenfabrikant kan bogen op vele decennia ervaring en is in staat hoogwaardige banden te fabriceren met authentieke profielen voor Amerikaanse auto’s uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. All-blacks, whitewalls of wangen met witte letters? Wat je ook zoekt, iedere serieuze Amerikaan verdient passende banden van BFGoodrich.

Méér dan oldtimer- en klassiekerbanden

Wie wij zijn? Wij zijn bandengroothandel- en distributeur TTI Tyre Trading uit het Zuid-Hollandse Numansdorp. Banden zitten in ons DNA. Immers, als familieonderneming zijn we al sinds 1924 actief in de bandenbranche. Oók met klassiekerbanden. Niet alleen van BFGoodrich, maar ook van Avon, Michelin, Pirelli en Vitour.

Daarnaast voert TTI Tyre Trading ook auto-, 4×4- en bestelwagenbanden van de bekende premium-merken als Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Pirelli en Vredestein. Daarnaast is TTI officieel importeur van de merken Avon, Falken, Sailun, Tecnica, Toledo, Torque en T-Tyre.

Op zoek naar een uitstekende value-for-money voor uw klanten en een goede marge voor uzelf? Stop maar met zoeken, want bij ons bent u aan het juiste adres.

Snelle B2B-levering

TTI Tyre Trading levert snel en accuraat aan de vakhandel. In de regio Groot-Rotterdam en West-Brabant dezelfde dag nog, twee keer per dag. Buiten deze regio’s worden orders een dag na bestelling uitgeleverd door onze logistieke partner Parts Express. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van hun nachtdistributie.

Bekijk ons assortiment BFGoodrich oldtimer-banden

BFGoodrich oldtimerbanden - TTI Tyre Trading

Radial T/A RWL

Oldtimerband

Ook besparen en verdienen met TTI Tyre Trading?

Bandengroothandel TTI Tyre Trading verwelkomt u graag als nieuwe klant. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

12 + 6 =

Volg TTI Tyre Trading ook op Social media