Ruim op voorraad, snel geleverd en scherp geprijsd

TTi Tyre Trading: Uw groothandel voor klassieke Avon-banden!

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel voor klassieke Avon banden? Dan verwelkomt TTI Tyre Trading u graag als klant! Samen met u kijken graag naar de mogelijkheden om een vruchtbare samenwerking te realiseren. Ons uitgebreide internationale netwerk verzekert u namelijk van scherpe prijzen en een snelle beschikbaarheid. Klik op onderstaande button en vul het formulier in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

Uitgebreid aanbod

Avon beschikt over het grootste
gamma maten ter wereld.

Superieure kwaliteit

Specialist in compounds dankzij
lange race-historie.

Snelle levering

24/48-uurs levering in de Benelux,
Frankrijk en Duitsland.
De groothandel voor Avon autobanden - TTI Tyre Trading
De groothandel voor Avon oldtimerbanden - TTI Tyre Trading
De groothandel voor Avon oldtimerbanden - TTI Tyre Trading

Uw groothandel voor klassieke banden van Avon!

U bent klassiekerspecialist met een voorkeur voor Britse (sport)auto’s? Dan hebben wij de juiste banden van Avon voor u! Met scherpe prijzen, hoge marges en snelle leveringen. En omdat we net als u niet graag ‘nee’ verkopen, houden we ruime voorraden aan. Dan hoeft u niet te wachten en uw klant ook niet.

Waarom klassiekerbanden van Avon? Als één van de oudste bandenmerken ter wereld (sinds 1904) kan deze gerenommeerde Britse bandenfabrikant bogen op ruim een eeuw ervaring. Avon is een uitgesproken expert als het gaat om rubber-compounds. En met 20.000 beschikbare mallen is er voor nagenoeg iedere auto een passende band leverbaar.

Overigens niet alleen voor klassiekers, maar ook voor sportauto’s. Avon is wereldwijd verreweg de grootste leverancier van circuitbanden. En OEM vind je Avon-banden op beroemde merken als Bentley, Donkervoort, Lotus, Rolls Royce, Super Seven en TVR. Dus wat je ook zoekt, iedere serieuze klassieker verdient passende banden van Avon.

Méér dan oldtimer- en klassiekerbanden

Wie wij zijn? Wij zijn bandengroothandel- en distributeur TTI Tyre Trading uit het Zuid-Hollandse Numansdorp. Banden zitten in ons DNA. Immers, als familieonderneming zijn we al sinds 1924 actief in de bandenbranche. Oók met klassiekerbanden. Niet alleen van Avon, maar ook van BFGoodrich, Michelin, Pirelli en Vitour.

Daarnaast voert TTI Tyre Trading ook auto-, 4×4- en bestelwagenbanden van de bekende premium-merken als Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Pirelli en Vredestein. Daarnaast is TTI officieel importeur van de merken Avon, Falken, Sailun, Tecnica, Toledo, Torque en T-Tyre.

Op zoek naar een uitstekende value-for-money voor uw klanten en een goede marge voor uzelf? Stop maar met zoeken, want bij ons bent u aan het juiste adres.

Snelle B2B-levering

TTI Tyre Trading levert snel en accuraat aan de vakhandel. In de regio Groot-Rotterdam en West-Brabant dezelfde dag nog, twee keer per dag. Buiten deze regio’s worden orders een dag na bestelling uitgeleverd door onze logistieke partner Parts Express. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van hun nachtdistributie.

Bekijk ons assortiment Avon oldtimer-banden

Avon Turbospeed CR228D oldtimerbanden - T.T.I. Tyre Trading International

Avon Turbospeed CR228D

Oldtimerband

Avon Turbospeed CR27 oldtimerbanden - T.T.I. Tyre Trading International

Avon Turbospeed CR27

Oldtimerband

Ook besparen en verdienen met TTI Tyre Trading?

TTI verwelkomt u graag als nieuwe klant. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden uw kosten te drukken en uw marge te verbeteren. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in, dan nemen we snel en geheel vrijblijvend contact met u op.

Volg TTI Tyre Trading ook op Social media