Falken start het seizoen in topvorm en is overall testwinnaar in ADAC, GTÜ en AutoZeitung

De Falken Sincera SN832 Ecorun, Azenis FK510 en Azenis ZE310 zijn geëindigd in de top 3 van diverse vakbladen.

1. Falken Sincera SN832 Ecorun

2. Falken Azenis FK510

3. Falken Azenis ZE310 Ecorun

Drukke voorjaarsperiode voor de fabrikanten van fiets én autobanden

De jaarlijks terugkerende voorjaarsklassiekers staan weer voor de deur. Het eerste startschot klonk begin februari op de GP La Marseillaise in Frankrijk. Dichterbij huis worden de kou en harde ondergrond getrotseerd tijdens de Belgische kasseiwedstrijden de Omloop het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. Maar de liefhebbers wachten natuurlijk allemaal op de Ronde van Vlaanderen (1 april), Parijs-Roubaix (8 april) en Luik-Bastenaken-Luik (22 april).

Falken als dé testwinnaar van de voorjaarsklassiekers

Ook voor de fabrikanten van autobanden is de voorjaarsperiode er traditioneel een om naar uit te kijken. De uitslagen van de klassieke bandentesten van ADAC/ANWB, Auto Bild, ACE/GTÜ en Auto Zeitung brengen traditioneel veel beroering op de markt. Het Japanse merk Falken zorgt dit jaar voor beroering en mag zich met trots winnaar noemen van de ‘voorjaarsklassiekers’ in het autobandensegment.

Al in 2013 werd de Falken Euro All Season AS200 gekroond tot testwinnaar door Auto Bild. Nu bijna 5 jaar – en veel Research & Development in het Europese ontwikkelingscentrum – later worden de producten van Falken wederom enorm goed ontvangen. De resultaten van de afgelopen week zijn duidelijk:

  • Falken Sincera SN832 Ecorun: tot winnaar gekroond in de test van ADAC, in de bandenmaat 175/65TR14.
  • Falken Azenis FK510: de Ultimate High Performance (UHP) band van Falken kwam als beste uit de test van ACE/GTÜ, in de bandenmaat 235/45ZR18. Het zilver werd overhandigd door Auto Zeitung in de maat 225/45ZR17.
  • Falken Azenis ZE310: de nieuwste High Performance (HP) band van Falken is op de gedeeld derde plaats geëindigd in de test van Auto Bild. Hierdoor gaat de band door naar de tweede testronde. De Azenis ZE310 heeft dezelfde sterke compound en karkas van de vorig jaar geïntroduceerde FK510. De resultaten als gevolg van dynamisch en veilig rijgedrag zien we terug in de diverse tests.

Zo’n demarrage laten we niet ongemerkt voorbij gaan!

Bij Tyre Trading International (TTI), de importeur van Falken in Nederland, zitten een paar fervente wielerliefhebbers. Ter ere van de schitterende resultaten van Falken en het begin van de voorjaarsklassiekers brengt TTI een exclusieve Falken wielerset uit voor onze klanten. De set wielerkleding bestaat uit een high-end broek en shirt, ter waarde van 129 euro.

Hoe kan ik dit gratis geschenk ontvangen?
Door 20 banden in de mix van de voorjaarsklassiekers van Falken te bestellen.

Bestel de voorjaarsklassiekers

Ga naar de webshop