Word klant van Falken en
ervaar de voordelen

High Performance

Falken behoort tot de meest succesvolle bandenfabrikanten ter wereld.

Uitgebreid gamma

Ruim en divers aanbod zomerbanden, winterbanden en all season banden.

Award winnaars

De testresultaten van de afgelopen
jaren zijn duidelijk.

Innovatie

Door ervaring en beproeving in de motorsport ontwikkelt Falken continu

Unieke evenementen

Productintroducties, fabrieksbezoek in Japan of de 24 uurs race in Duitsland

POS materiaal

Om uw showroom of werkplaats aan te kleden met het merk Falken

Falken ontstond in 1983 in haar thuisland Japan. De oprichters kozen een naam die voor dynamiek, performance en natuurlijk elegantie staat. Nu – meer dan 3 decennia later – is Falken een bekend, zelfstandig merk, dat de nadruk legt op kwaliteitsproducten en deze door ontwikkeling en beproeving in de professionele motorsport continu ontwikkelt. Falken behoort tot de meest succesvolle bandenfabrikanten ter wereld. Het neemt een belangrijke positie in en staat het binnen de internationale autosport bekend als topmerk van Sumito.

Falken award winnaars

Al in 2013 werd de Falken Euroall Season AS200 gekroond tot tetswinnaar door Auto Bild. Nu bijna 5 jaar – en veel Research & Development in het Europese ontwikkelingscentrum – later worden de banden van Falken enorm goed ontvangen. De resultaten van de afgelopen jaren zijn duidelijk.

Falken Sincera SN832 Ecorun

Falken Azenis FK453

Falken Azenis FK453CC

Falken Azenis FK510

Falken Ziex ZE310 Ecorun

Falken Euroall Season AS200

Falken Eurowinter HS449

Falken Eurowinter HS01

Falken klant worden bij T.T.I. Tyre Trading International

T.T.I. Tyre Trading International verwelkomt u graag als nieuwe klant van Falken. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Vul onderstaand formulier in en wij zullen telefonisch contact met u opnemen.

3 + 7 =

Over T.T.I. Tyre Trading International

Tyre Trading International (T.T.I.), opgericht in 1988, is een internationale groothandel in autobanden, SUV / 4×4 banden, bestelwagenbanden en vrachtwagenbanden. T.T.I. biedt een 24-uurs service naar zijn klanten in de Benelux en Noord-Duitsland vanuit het eigen magazijn in Numansdorp en de twee andere bedrijven: van Aalderen Twen-Tyre in Nederland en Reifen Kraft werk GmbH in het Ruhrgebied in Duitsland.

De logistieke afwikkeling vind plaats vanuit ons magazijn. De orderstroom kan snel en efficiënt worden afgehandeld omdat wij werken met een “semi-automatisch” lopende band systeem. De orders die wij ontvangen worden in de Benelux binnen 24 uur uitgeleverd bij onze klanten.