T.T.I. Tyre Trading International levert banden binnen 24 uur in de Benelux

1988

Jarenlange ervaring

20+

Import en premium merken

175.000

Banden uit eigen voorraad

1.000.000

Beschikbare banden

DPD

Deskundig, vriendelijk en dicht bij de klant, dat is DPD. DPD kent de business. Ze combineren internationaal denken met een gedegen kennis van lokale markten. Dit maakt ze erg sterk en daardoor geeft het ze de mogelijkheid om wereldwijd de beste service en kwaliteit en distributie te bieden. DPD hanteert een aantal waarden. Deze kunt u hieronder lezen.

GLS

Met GLS is er grenzeloze betrouwbaarheid en maximale snelheid. 12.000 Medewerkers die door heel Europa jaarlijks meer dan 311 miljoen pakketten vervoeren en op tijd bij de klant bezorgen. Dát is GLS. Op ieder moment uw zendingen volgen bij GLS is mogelijk dankzij het Track & Trace systeem. Ook is het mogelijk met GLS complete pallets te transporteren.

Steenbergen

Steenbergen b.v. is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in de 24-uurs distributie van zendingen binnen de Benelux en Europa. Sinds de oprichting in 1907 te Bodegraven, is Steenbergen b.v. uitgegroeid tot een grote speler in de (inter)nationale transportsector met meer dan 300 actieve werknemers en dagelijks circa 250 transporteenheden op de weg.

Nieuw: Regiodistributie

Klanten in de nabije omgeving van T.T.I. hebben de keuze voor regiodistributie (sameday delivery). Op deze manier geven wij invulling aan de behoefte van de klant om dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Bestellingen worden dagelijks geleverd via een ochtend- en een middagroute.

Vandaag besteld, vandaag in huis
Bestellingen die voor 10.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag uiterlijk voor 13.00 uur geleverd.
Bestellingen die voor 12.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag uiterlijk voor 16.00 uur afgeleverd bij de klant.

Regiogebied
Klanten uit de Hoekse Waard en de steden Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Delft, Dordrecht, Roosendaal en Bergen op Zoom kunnen gebruik maken van de sameday delivery door T.T.I. Bestellingen van 2 banden of meer worden gratis geleverd. Bij bestelling van 1 band wordt €5,50 transportkosten doorbelast.