Word klant van tti en profiteer van voordeel

TTI verwelkomt u graag als nieuwe klant. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Vul onderstaand formulier in en wij zullen telefonisch contact met u opnemen.

3 + 12 =

Snelle levering

24-48 uurs levering in de Benelux,
Frankrijk en Duitsland.

Scherpe prijzen

Profiteer van onze scherpe prijzen
door grootschalige inkoop.

Ruim aanbod

Keuze uit 1 miljoen beschikbare banden;
van premium tot budget.

TTI: al meer dan 25 jaar een familiebedrijf

TTI is opgericht in 1988 en is een internationale bandengroothandel in autobanden, SUV / 4×4 banden, bestelwagenbanden en oldtimerbanden. TTI biedt een 24-uurs service naar zijn klanten in de Benelux en Noord-Duitsland vanuit het eigen magazijn in Numansdorp en de twee andere bedrijven: van Aalderen Twen-Tyre in Nederland en Reifen Kraft werk GmbH in het Ruhrgebied in Duitsland.

Efficiënt in logistiek

De logistieke afwikkeling vind plaats vanuit ons magazijn. De orderstroom kan snel en efficiënt worden afgehandeld omdat wij werken met een “semi-automatisch” lopende band systeem. De orders die wij ontvangen worden in de Benelux binnen 24 uur uitgeleverd bij onze klanten. Mede omdat wij samen werken met betrouwbare transporteurs als DPD, GLS, Parts Express en Steenbergen kunnen wij dit realiseren.

Regiodistributie

Klanten in de nabije omgeving van TTI hebben de keuze voor regiodistributie (sameday delivery). Op deze manier geven wij invulling aan de behoefte van de klant om dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Bestellingen worden dagelijks geleverd via een ochtend- en een middagroute.

Onze merken

Naast onze eigen merken Avon, Falken, Tecnica, Toledo, Torque en T-Tyre biedt TTI Tyre Trading International een zeer uitgebreid assortiment premium merken zoals Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear Michelin, Pirelli en Vredestein.

TTI webshop: Betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk

Op de webshop van TTI vindt u 24/7 gemakkelijk en snel de band van uw keuze. De webshop is real-time gekoppeld aan de voorraad en prijzen, waardoor u altijd beschikt over de juiste informatie. Vele klanten benutten het E-commerce systeem naar volle tevredenheid.

Volg TTI ook op Social media